Kosmajski Vrtovi

Kupovina nekretnine je jedna od najvećih odluka u životu. Kosmajski vrtovi su mesto u kojem ćete stvoriti najlepše uspomene i kutak kome ćete sa radošću vraćati nakon napornog dana.

Budući kupci mogu se opredeliti za tri tipa prizemnih kuća, neto površina sa terasama od 125,75m2, 152,72m2 i 190,84 m2. Izbor materijala i savremeni dizajn daju svakom objektu autentičan izgled, udobnost, potrebnu funkcionalnost i visok energetski razred. Grejanje je kuća je na gas. U skladu sa poslednjim svetskim trendovima, svaku stambenu jedinicu odlikuje veliki broj staklenih površina, što vam garantuje uživanje u svetlom, osunčanom prostoru, sa nesvakidašnjim pogledom na čarobno okruženje u kome su Kosmajski vrtovi smešteni. 

  • Lokacija: Kosmaj, Srbija
  • Projekat:Stambeni kompleks zatvorenog tipa
  • Godina izgradnje: 2021 - Završen projekat
  • Ukupan broj objekata:38
  • Kategorija:Residential
Kosmajski vrtovi Kosmajski vrtovi

Najviši standardi 

Izbor materijala i način gradnje kuća za koji smo se opredelili, garantuje kvalitet i komfor. Takođe, kada smo kreirali Kosmajske vrtove, imali smo na umu sve ono što je danas neizostavno u životu jedne savremene porodice.

Najviši kvalitet

Kosmajski vrtovi imaju zajednički teren za košarku, terene za tenis, park i igralište za decu, a svi placevi povezani su internim saobraćajnicama. Izgled dodatno oplemenjuju mnogobrojne zelene površine, koje čine da se ova oaza mira savršeno uklapa u okolinu.

U ponudi će biti i mesečno održavanje, koje podrazumeva zimsku službu, održavanje zelenila (sve parcele imaju zalivni sistem), kao i obezbeđenje 24/7.

Kosmajski vrtovi Kosmajski vrtovi

***Slike su opisnog karaktera